Очертават се нови неприятности за бившия премиер на България.Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е призован на разпит от прокуратурата по

...
Очертават се нови неприятности за бившия премиер на България.Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е призован на разпит от прокуратурата по
Коментари Харесай

Бойко Борисов е призован на разпит от прокуратурата

Очертават се нови неприятности за някогашния министър председател на България.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е призован на разпит от прокуратурата по досъдебното произвеждане, за което беше арестуван от Министерство на вътрешните работи преди седмица,  това предаде bTV, позовавайки се на свои източници.

Това се чака де се случи в началото на следващата седмица поради ангажименти на адвоката му.

Преди няколко дни стана ясно, че прокуратурата ще извика и Кирил Петков на разпит. Премиерът беше главен свидетел на службите на МВР при акцията, осъществена по неотложност на 17 март, написа dunavmost.com.

От Софийската градска прокуратура (СГП) възложиха разследването на следователи в Следствения отдел със задача всички опорочени дейности по разследването, които е обективно допустимо да бъдат преповторени, да се проведат още веднъж по предвидения в закона ред, с цел да бъдат валидирани.

След арестите на Бойко Борисов и неговите доближени юрист Менко Менков подаде жалба в административния съд.

Защитникът на лидера на ГЕРБ оспорва законосъобразността на задържането както на Борисов, по този начин и на другите партийни функционери - Владислав Горанов и Севделина Арнаудова. Според Менков липсват основанията за нужда при претърсването в домовете на Борисов, Горанов и Арнаудова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР